top of page
drogen van graan
Rava Feed logo

Rava Feed, de specialist in granen drogen in Pepingen

Drogen van graan in eigen huis

De aankoop van veevoeder kan erg duur zijn. Dat komt omdat veevoeder en dan meer bepaald granen een lange weg afleggen vooraleer ze op uw veebedrijf terechtkomen. Bij Rava Feed richten we ons op de productie en levering van graan via de korte keten. Zo kunnen landbouw- en veevoederbedrijven bij ons terecht voor het drogen van hun graan. Dat kan al vanaf 12 ton. 

Het volledige proces wordt in eigen huis uitgevoerd met behulp van speciale apparatuur. Zo blazen we warme lucht door het graan waardoor het vocht wordt opgenomen en afgevoerd via de lucht. Indien gewenst kan Rava Feed ook uw granen komen ophalen bij uw bedrijf. 

stockage graan
levering aan huis

Stockage en levering aan huis

Rava Feed biedt een uitstekende service aan zijn klanten die verdergaat dan enkel maar het drogen van graan. Heeft u op uw bedrijf geen plaats voor het opslaan van de granen? Dan doen wij dat graag voor u. Zo kunt u bij Rava Feed grote hoeveelheden granen stockeren. Onze stockageservice is steeds in overleg met de klant. Zo komen we samen tot de best passende oplossing.

Wilt u het graan toch laten bezorgen op uw bedrijf? Geen probleem, Rava Feed haalt niet alleen de granen op, maar levert deze nadien ook terug bij u thuis of op uw bedrijf. Dat doen we aan de scherpste prijzen. Door onze werkwijze slagen wij erin het productieproces van veevoeder aanzienlijk te verkorten en goedkoper te maken. 

stockage

CONTACTEER ONS

Wenst u meer te weten over het drogen van uw graan bij Rava Feed?
Contacteer ons voor meer informatie. 

bottom of page