top of page
veevoederfabriek Rava Feed
Rava Feed logo

Rava Feed, de mobiele voederfabriek in Vlaanderen

Verkort het circuit van uw veevoeder

De weg die graan aflegt voor het bij uw dieren verschijnt, is lang en duur. Van de hoeve naar de veevoederfabriek en terug is een onderneming die vaak veel geld kost. Als landbouwer is het voordeliger om zelf uw granen of maïs te telen en deze aan uw dieren te voederen. Omdat de granen eerst nog moeten gedroogd worden om het vochtgehalte naar beneden te halen, kunt u hiervoor een beroep doen op Rava Feed in Pepingen.

veevoederfabriek
Maak van uw eigen granen
dierenvoeder.

Met onze mobiele voederfabriek is het mogelijk om uw granen op te halen, te verwerken en daarna terug af te leveren. Heeft u zelf geen granen? Geen probleem, want Rava Feed teelt ook zelf granen waarvan de verwerking in eigen beheer gebeurt, van het zaaien tot het drogen, malen en mengen. Nadien wordt het rechtstreeks geleverd aan landbouwbedrijven waardoor we voldoen aan het principe van korte keten. Uw graan legt een korte weg af naar uw bedrijf.

achtergr4.jpg
mobiele voederfabriek
veevoeder

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van de mobiele voederfabriek van Rava Feed zijn enorm. Zo moet het graan geen lange weg meer afleggen vooraleer het gebruikt kan worden als veevoeder. Nee, met onze mobiele voederfabriek komen we bij u thuis of op uw bedrijf langs en maken we ter plaatse uw voeders. Deze kunnen volledig worden samengesteld naar uw wens. Met onze machine kunnen we uw bewerkte of onbewerkte granen aanzuigen, en vervolgens malen of pletten. Ook kunnen ze indien gewenst vermengd worden met oliën en mineralen. Eens de verwerking is voltooid, kan het veevoeder in de silo worden geblazen of in vracht gelost. De mobiele voederfabriek komt bij u langs in de regio’s Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

mogelijkheden

CONTACTEER ONS

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van de mobiele voederfabriek of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem contact met ons op.

bottom of page